Virtuele Helden
Maatwerk applicaties

Maatwerk applicaties van nu

Wij denken dat de (maatwerk) software applicaties die wij maken het (bedrijfs)leven makkelijk moeten maken. Waarom zouden wij het anders maken? Heb jij een idee en moet dit idee jouw probleem oplossen? Wij maken graag samen met jou een maatwerk applicatie.

Voor welke maatwerk software kan je ons wakker maken?

  • Maatwerk websites
  • Dashboarding applicaties
  • (Maatwerk) Webshops
  • Applicaties die bedrijfsprocessen samenvoegen, vereenvoudigen of koppelen
  • Eigenlijk al het online maatwerk

Hoe wij meedenken als applicatieontwikkelaar?

Natuurlijk beginnen wij graag met het ontwikkelen van maatwerk software, maar voor we dit doen moeten we toch wel vervelend zijn en je kritische vragen stellen. Ogenschijnlijk is dat voor niemand leuk, maar des te noodzakelijker. Door het project te definiëren kunnen obstakels in een vroeg stadium ontdekt en getackeld worden. Dit zorgt ervoor dat de software ontwikkelaar alle benodigdheden heeft om een goede applicatie op te leveren.

Maatwerk software door de ogen van de gebruiker

Heb je weleens een website of app gebruikt? Of beter gezegd, heb je weleens een website of app proberen te gebruiken, waar je echt niet meer wist wat je aan het doen was? Vast wel. Dit komt omdat de developer van het product niet vanuit de beoogde doelgroep dacht, maar vanuit die van een designer of software ontwikkelaar.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zonder al te veel moeite gebruik kan maken van de applicaties die wij hebben gemaakt. Gebruikers en gebruikerservaring staan bij ons in het gehele ontwikkelproces van de software applicatie centraal, ook wanneer dit een complexe oplossing betekent.

Testrit maken?

Net als bij de aanschaf van een nieuwe auto, (waar je een uitgebreide testrit maakt voor je hem uiteindelijk koopt) wordt jouw nieuwe applicatie uitvoerig getest en verlaat pas onze showroom als deze de AAA status heeft.