Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. 👍🏻

Pak je plekkie

  • MOUWENOPSTROPERTS#
  • KOFFIESLURPERS#
  • KOEKIEKENGEENKWAAD#

Blog

blogs

WE SCHRIJVEN ZO GRAAG,
OVER ALLES DAT WE GAAF VINDEN!

Bloggen is onderdeel van onze marketingstrategie. Zo nemen we je mee in ons verhaal en creëren we waardevolle content voor zoekmachines.

Wordpress onderhoud – 5 tips voor de doe-het-zelver, of stellen we het liever uit omdat we bang zijn dat er iets kapot gaat?
Wordpress onderhoud – 5 tips voor de doe-het-zelver, of stellen we het liever uit omdat we bang zijn dat er iets kapot gaat?
“Sell me this pen” Je kent de uitdrukking vast wel uit Wolf of Wallstreet. Jerry verteld je alles over het verkopen van emotie in plaats van het product. Verkoop de bestemming, niet het vliegtuig. ✈️
Wel hashtags, geen hashtags, een paar hashtags, wat is het nou? Ik neem je graag mee in de wondere wereld van LinkedIn hashtags, zodat daar voorlopig geen onduidelijkheid meer is voor jou.
Als jij zelfstandig ondernemer is een maillijst een must have. En het laten groeien van die maillijst zou een topprioriteit moeten zijn. Maar is dat het ook?
Er zijn nog ongeveer 2453 andere mannen en vrouwen die eigenlijk een soort van hetzelfde doen als ik. Hoe. Val. Ik. Op. In vredesnaam. Johan verteld in deze gastblog in 3 praktische tips hoe jij jezelf kunt onderscheiden als ondernemer
Je brein is verslaafd. Geen zorgen, ik ontrafel hier geen geheimen alcoholverslaving waar je zelf nog niet van op de hoogte was.
Als sociaal dier is thuiswerken alles behalve een pretje. Niemand om mee te kletsen. Niemand die je even nodig heeft.
Dat is toch even wennen. Geen leuk weekend in het vooruitzicht. Geen vakantie. Geen enkele activiteit die normaal zorgt voor wat ontspanning naast het harde werken.

TIPPIE TUSSENDOOR

download de checklist kosteloos voor jouw ideale post op linkedin

Ter waarde van €27,50