Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. 👍🏻

Pak je plekkie

  • MOUWENOPSTROPERTS#
  • KOFFIESLURPERS#
  • KOEKIEKENGEENKWAAD#

Blog

blogs

WE SCHRIJVEN ZO GRAAG,
OVER ALLES DAT WE GAAF VINDEN!

Bloggen is onderdeel van onze marketingstrategie. Zo nemen we je mee in ons verhaal en creëren we waardevolle content voor zoekmachines.

Als jij zelfstandig ondernemer is een maillijst een must have. En het laten groeien van die maillijst zou een topprioriteit moeten zijn. Maar is dat het ook?
Er zijn nog ongeveer 2453 andere mannen en vrouwen die eigenlijk een soort van hetzelfde doen als ik. Hoe. Val. Ik. Op. In vredesnaam.
Je brein is verslaafd. Geen zorgen, ik ontrafel hier geen geheimen alcoholverslaving waar je zelf nog niet van op de hoogte was.
Als sociaal dier is thuiswerken alles behalve een pretje. Niemand om mee te kletsen. Niemand die je even nodig heeft.
Dat is toch even wennen. Geen leuk weekend in het vooruitzicht. Geen vakantie. Geen enkele activiteit die normaal zorgt voor wat ontspanning naast het harde werken.
Je staat er niet alleen voor! Er zijn zóveel ondernemers die wel een website hebben, maar er niet het resultaat uithalen als dat ze zouden willen.
Het lijkt wel een hype, iedereen is druk! Ik ontmoet op wekelijkse basis veel ondernemers en dit blijft toch wel de meest gehoorde klacht.
Iedereen is er maar druk mee. Social media is vaak iets wat bedrijven er een beetje bij doen. “Omdat iedereen het doet”.

TIPPIE TUSSENDOOR

download de gratis CHECKLIST voor jouw ideale post op linkedin

Ter waarde van €27,50

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly