Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

Blog

blogs

WE SCHRIJVEN ZO GRAAG,
OVER ALLES DAT WE GAAF VINDEN!

Bloggen is onderdeel van onze marketingstrategie. Zo nemen we je mee in ons verhaal en creëren we waardevolle content voor zoekmachines.

Als je druk bent op LinkedIn, zul je zien dat steeds meer mensen even de moeite nemen om je Linkedin profiel te bekijken. Maar wat zien ze dan eigenlijk? Vaak wordt daar te weinig bij stilgestaan.
CRO – Je website verbeteren? Meer bezoekers tot klanten converteren? Conversie optimalisatie is wat je nodig hebt
Wordpress onderhoud – 5 tips voor de doe-het-zelver, of stellen we het liever uit omdat we bang zijn dat er iets kapot gaat?
“Sell me this pen” Je kent de uitdrukking vast wel uit Wolf of Wallstreet. Jerry verteld je alles over het verkopen van emotie in plaats van het product. Verkoop de bestemming, niet het vliegtuig. ✈️
Wel hashtags, geen hashtags, een paar hashtags, wat is het nou? Ik neem je graag mee in de wondere wereld van LinkedIn hashtags, zodat daar voorlopig geen onduidelijkheid meer is voor jou.
Als jij zelfstandig ondernemer is een maillijst een must have. En het laten groeien van die maillijst zou een topprioriteit moeten zijn. Maar is dat het ook?
Er zijn nog ongeveer 2453 andere mannen en vrouwen die eigenlijk een soort van hetzelfde doen als ik. Hoe. Val. Ik. Op. In vredesnaam. Johan verteld in deze gastblog in 3 praktische tips hoe jij jezelf kunt onderscheiden als ondernemer
Je brein is verslaafd. Geen zorgen, ik ontrafel hier geen geheimen alcoholverslaving waar je zelf nog niet van op de hoogte was.
Als sociaal dier is thuiswerken alles behalve een pretje. Niemand om mee te kletsen. Niemand die je even nodig heeft.

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips