Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. πŸ‘πŸ»

Pak je plekkie

 • MOUWENOPSTROPERTS#
 • KOFFIESLURPERS#
 • KOEKIEKENGEENKWAAD#

Tippies

Tippie

ZELF AAN DE SLAG? DAT VINDEN WIJ GAAF!

Iedereen die zelf aan de slag gaat, kan wel een zetje in de rug gebruiken. Deze tippies gaan jou op alle vlakken van online marketing meer inzicht geven. Zet hem op! πŸ‘πŸ»

FILTER TIPPIES:

 • ca. 2 minuten

Knappe profielfoto

Je hoeft geen knap koppie te hebben voor een goeie profielfoto πŸ“Έ Kijk maar naar mij, geintje natuurlijk. πŸ˜‰ Heb jij al jaren dezelfde? Of vind je het lastig om de juiste te kiezen? Dat herken ik.
 • ca. 2 minuten

LinkedIn is geen verkooptool!

LinkedIn is een netwerk tool, geen verkooptool. Maar de schoorsteen moet roken toch? πŸ’¨β£β£ ⁣⁣ LinkedIn is niet bedoeld om continu je product of dienst te pushen. Ik ken je niet, dus ik heb zeker geen behoefte aan je kneiterdure software systeem of je cursus over gestructureerde administratie. 😫
 • ca. 2 minuten

Iedereen accepteren op LinkedIn?

Accepteer niet alleen mensen die je Γ©cht kent op LinkedIn πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈβ£ "Nee hoor, ik accepteer alleen connectieverzoeken van iemand die ik in het echt heb ontmoet."⁣
 • ca. 2 minuten

Alleen maar gluren op LinkedIn

Gluren, gluren, maar reageren? Ho maar! We weten het, lekker gluren vanaf de bank. Het gaat je allemaal heel goed af! Maar wist je dat je met dezelfde moeite heel makkelijk aan jouw zichtbaarheid kunt werken op LinkedIn?
 • ca. 3 minuten

Installeer niet klakkeloos iedere plugin

We weten het, er lijkt Γ©cht voor alles wel een WordPress plugin te bestaan. Superhandig en hij lost precies dat ene probleem op waar je tegenaan loopt. Toch willen we je graag waarschuwen voor de gevaren van een van derden.
 • ca. 2 minuten

WordPress updates? Nee joh, dan gaat alles kapot!

Een veelgehoord argument van mensen die hun eigen WordPress website onderhouden is dat ze niet alle updates doen, omdat dan alles kapot gaat. Maar dat betekend niet dat je het dan maar helemaal niet hoeft te doen.
 • ca. 2 minuten

Goede email is essentieel βœ‰οΈ

We merken nog vaak dat er in de basis gevraagd wordt of we ook POP3 of IMAP bieden. Het korte antwoord is: Ja, dat bieden we. Het uitgebreide antwoord zou zijn: Ja, dat bieden we maar we adviseren het niet.
 • ca. 2 minuten

Goedkope webhosting heeft beperkingen

Goedkope webhosting klinkt vaak aanlokkelijk maar, zoals met alles, moeten er ergens beperkingen zijn. Anders had het niet zo goedkoop kunnen zijn. Als jij behoefte hebt aan telefonisch overleg wordt dat vaak lastiger.
 • ca. 3 minuten

Jouw netwerk kan niet om je heen! ⁣⁣πŸ’ͺ🏻

Een email, social media bericht, misschien zelfs een telefoontje zijn makkelijk aan de kant te leggen. Maar is dat ook zo makkelijk wanneer je een persoonlijke video ontvangt via de LinkedIn chat?⁣⁣

TIPPIE TUSSENDOOR

download de checklist kosteloos voor jouw ideale post op linkedin

Ter waarde van €27,50