Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

WordPress updates? Nee joh, dan gaat alles kapot!

Een veelgehoord argument van mensen die hun eigen WordPress website onderhouden is dat ze niet alle updates doen, omdat dan alles kapot gaat. We snappen het, sommige plugins of thema’s kunnen ontzettend vervelend doen na een update. Maar dat betekend niet dat je het dan maar helemaal niet hoeft te doen.

Updates zijn essentieel!

Dus ook als er dingen kapot gaan op de website, zul je die moeten oplossen i.p.v. negeren. Je probleem wordt namelijk alleen maar groter, hij verdwijnt niet magisch.

Als je het WordPress onderhoud niet uitbesteed, kies dan in ieder geval een goede Wordpress hosting partij waar back-ups standaard worden gemaakt.

Tippie van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Roel

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips