iedere 1E maandag van de maand

Jouw Ideale
post op
linkedin

Verhelderend en meegeschreven met de tips. Daar ga ik binnenkort mee aan de slag. Vond het super hoe jullie dat uitlegde. Geen moeilijke jargon en wat mij het meeste aansprak is zeg het in je eigen taal. Mooie reminder weer….. mbt de mensen aantrekken die bij je passen met eigen posts. Dus thanks✨️🙏

Natasja Van Der Woude
Psychosociaal/Holistisch Coach & Therapeut Yin Docent

Ik heb de Heldentalk met veel plezier gevolgd. Lekker rauw en direct, geweldig 🤩

Sjaahien Kalloe-Guman
Senior Onderzoeker, Algemene Rekenkamer, Rijksoverheid

Roel kwam al een aantal keer voorbij met zijn LinkedIn posts, vooral zijn humor en directheid vielen op. Het zet je tot nadenken, tot groei.

De laagdrempeligheid om hem te benaderen is fijn. Zo ook met zijn Heldentalk. Ik kon er niet live bij zijn. Tof dat hij de replay dan nastuurt. Lekker praktisch, verhelderend!

Roel, bedankt voor je inspiratie tot nu! Tof! 

Suzanne Pieters-Popma
Eigenaar Pit & Power ‘Coaching en training’

Roel leert je een hoop op een platte Rotterdamse manier met een flinke dosis humor.

De Heldentalk is zeker een aanrader!

Marlo van Kortenhof

Procesoperator bij Nolet Distillery

Roel Willemse - LinkedIn Training

Roel Willemse

Bedenker van unieke Personal Branding methode voor LinkedIn die meer dan 2000 deelnemers extreem zichtbaar hebben gemaakt op LinkedIn

Eindelijk wélopvallen op linkedin?

Eindelijk wélopvallen op linkedin?

Hoe ik per bericht minimaal 20.000 mensen bereik

In 2014 zijn we met Virtuele Helden in het Online Marketing bootje gesprongen. Voor we het wisten stonden we bekend als full-service marketing agency. We waren nieuw in de markt, maar we deden iets goed. Toch zat er een grote verandering aan te komen in ons bedrijf.

Van alleskunner naar dé Expert in een krachtige niche

Na verloop van tijd merkten we dat we slagkracht misten. Dat we harder wilden gaan, dan dat we in de praktijk konden. En dat terwijl de markt niet bepaald stilstond. We hadden een keuze: Zo doorgaan of ons aanbod veranderen.

We zijn voor het tweede gegaan! We hebben lang om tafel gezeten om te achterhalen waar we én goed in zijn én wat we leuk vinden. Het ei was gelegd: Personal Branding!

Maar waarom Personal Branding als de markt juist doelgerichter leads wilt genereren en wervingscampagnes wilt lanceren? Niemand zit echt op die persoonlijke verhalen te wachten, toch?

Ik denk van wel. Ik weet dat dit wél de manier is om parallel met de huidige marketingactiviteiten te werken aan de zichtbaarheid van jezelf en dat van je bedrijf.

En dan niet van die tranentrekkende verhalen, dat werkt misschien een keertje. Nee, ik heb het over een consistente stroom aan inhoudelijk sterke berichten, zodat jouw netwerk weet wie je bent, waarvan je bent en waar jij goed in bent.

Op zo’n manier dat je geloofwaardig bent en uit kan groeien tot een autoriteit in jouw markt. Hoe tof!

Bezoekers op je website verdubbelen

Ik heb ontdekt dat jouw zichtbaarheid in je netwerk zo krachtig is, dat dit zelfs de helft van alle traffic op je website genereert. De helft!

Dus natuurlijk is SEO een belangrijk item om bezoekers naar de website te krijgen, maar dit klinkt ook als een goed idee, vind je niet? 😉

Voor wie is de Heldentalk bedoeld?

De Heldentalk is NIET voor iedereen.

Ik raad je aan om je alléén aan te melden als de meeste van deze punten op jou van toepassing zijn: 

Het maakt niet uit dat:

De Heldentalk is niet bedoeld voor:

Wat je ontdekt in de Heldentalk:

Ilse Molenaar

Tijdens onze tweedaagse bootcamp van het Lyreco New Business team hebben wij van Roel een zeer inspirerende en energieke workshop gehad over Personal Branding. Roel neemt enorm veel positieve energie mee. De onderwerpen en de manier waarop hij deze voor iedereen interessant en leerzaam maakt vind ik uniek. Een flinke dosis humor afgewisseld met het overbrengen van informatie en betrekken van groep hierbij heeft mij mooie inzichten en “calls to action” opgeleverd. Nogmaals erg bedankt Roel! 

Ilse Molenaar

Accountmanager New Business – Lyreco Benelux

Ruben Jurna

Roel helpt ons al geruime tijd met het schrijven, vormgeven en uitwerken van onze (personal) branding strategie. Het contact met Roel wordt gekenmerkt door humor, betrokkenheid en sterke inhoud. Voordat we samen met hem begonnen zijn voegde hij al veel waarde toe door o.a. zijn ‘Boekie’ en een inspirerende inhoudelijk gesprek waar onze ontwikkelkansen helder naar voren kwamen en ook hoe we daarin stappen konden maken. 

Ik hoop onze samenwerking met dezelfde energie en plezier nog lang door te kunnen zetten. Wil jij aan de slag met LinkedIn en personal branding? Dan kan ik Roel van harte aanbevelen!

Ruben Jurna

Ondernemer en Smeder van Samenwerking – Teamrol Indexator

Mijn hoofd duizelt nog en op een positieve manier. Na een 1 op 1 advies gesprek met Roel, heel veel tips, tricks en lijst met actie punten. Roel geeft goede tips met concrete voorbeelden en blijft daarbij niet eens altijd bij zijn leest. Want naast marketing, had hij als mede ondernemer ook nog tips. Kortom: een sessie met Roel is je tijd en geld meer dan waard.

Ilse de Snaijer

Ondernemer en Interieurarchitect – IDS Design it

Meld je aan

Oh trouwens, de Heldentalk is geheel kosteloos

Heb je nog vragen of twijfels,
voordat je je aanmeldt?

Blijf er niet mee zitten, bel dan gewoon even naar
0181-760075 of stuur een e-mail naar roel@virtuelehelden.nl

Denise van Gelder

Door een gemeenschappelijke klant ben ik met Roel in contact gekomen, vanuit daar hebben wij een call opgezet om te netwerken. 

Wat gewoon een ‘simpel netwerkgesprekje’ moest zijn, werd een gesprek vol met inspiratie en nieuwe energie! Ik kreeg concrete tips – tips waar je als ondernemer iets mee kan. Roel is een expert die weet waar hij het over heeft. Nuchter, down to earth en iemand die je aan het denken kan zetten. Groot compliment vanuit mijn kant, en dat is zeker een aanbeveling waard!

Denise van Gelder

Eigenaar – Groeien met Social Media

Wat een blij ei, volop enthousiasme en deze is zeer aanstekelijk. Super goede focus en helpt je zeer goed mee je eigen profiel te verbeteren op LinkedIn. 

Een grote aanrader!!!!

Anuscka Wemmers

Integere Makelaar in hectische woningmarkt – Uw Makelaar in o.g.