Een goeie strategieis hethalve werk

Leer van de lessen die wij al geleerd hebben

Onze marketingstrategie

Jij bent je eigen
merk

Vergeet jezelf niet!

Over personal branding

EVEN UITLEGGEN

"IK HOOR ZOveel over CONTENT MARKETING, MAAR WAT IS DAT NOU EIGENLIJK?"

Content marketing klinkt als zo’n typische ‘term van tegenwoordig’. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo ingewikkeld. Denk bijvoorbeeld aan social media. Op social media kun je berichten plaatsen; foto’s, tekst, video’s, stories. Dit is content. De combinatie van content en social media is voor ons de ultieme merkversterker! Met Personal Branding werken we niet alleen aan online zichtbaarheid, maar ook aan je vindbaarheid. Wel zo handig!

Personal branding

Nu kunnen we ons voorstellen dat je meteen denkt aan social media vanuit je bedrijf, dus een bedrijfsprofiel. Dat is een optie. Liever nog zetten wij personen in om voor jou te spreken. Vaak wordt de ondernemer als merk in de markt gezet. Dat is makkelijk, want ondernemer en onderneming zijn vaak nauw met elkaar verbonden. Maar ook medewerkers kunnen als merk in de markt gezet worden. Met onze Personal Branding Workshop kun je samen met collega’s de eerste stap zetten.

Zelf aan de slag?

Het is wat ze zeggen: schoenmaker blijf bij je leest. Maar dat betekent niet dat je niet zelf al aan de slag kunt. Maar resultaten kunnen tegenvallen als je alleen aan de slag gaat. En dan is het al gauw zonde van jouw tijd. Daarom kun je ook met onze Personal Branding Coach 1-op-1 aan de slag met jouw personal brand. De kracht zit hem in de samenwerking, want jij weet alles van jouw vak af en wij weten hoe je dat op bijvoorbeeld LinkedIn verteld.

Personal branding Strippenkaart

Vanaf €1200
Koop 10 uur en krijg 1 uur cadeau 🎁

Wekelijks sparren met jouw Personal Branding Coach voor stabiele groei op LinkedIn

Personal branding Training

Prijs op aanvraag
6 maanden met elkaar aan de slag

Samen groeien op LinkedIn, werken aan je carrière én de doelen van het bedrijf

Hoe te beginnen?

bakkie Kost niks... 😉

Benieuwd hoe onze aanpak eruit ziet? Pak gewoon dat bakkie!

Sparren doe
je samen

Sparren doe je samen

Content marketeer

Soms is schrijven gewoon niet echt je ding. Dat mag hé. Wij zijn bijvoorbeeld niet zo goed in auto’s repareren of in een knap kapseltje knippen of in taarten bakken. Dat doen we daarom ook niet. Natuurlijk kan iedereen content maken. Kun je praten, schrijven, tekenen, dan kun je content maken. De kunst zit hem in het maken van een strategie die aansluit op de doelgroep. Waar zijn zij naar op zoek en welke pijn los je op? Praat vooral niet over jezelf, maar vertel over onderwerpen die interessant zijn voor de doelgroep.

Gratis bakkie met Roel

In 15 minuten
Antwoord op al je vragen over personal branding op LinkedIn

De waardevolle tips en tricks die ik van Roel heb ontvangen hebben een waardevolle impact op mij gehad. Wat een “bruiseffect” creëert Roel!

Blog

We schrijven graag over alles dat we gaaf vinden!

Blogartikelen zijn onderdeel van onze marketingstrategie, maar bovenal heel waardevol om gewoon eens te lezen. 💪🏻

CRO – Je website verbeteren? Meer bezoekers tot klanten converteren? Conversie optimalisatie is wat je nodig hebt
Wel hashtags, geen hashtags, een paar hashtags, wat is het nou? Ik neem je graag mee in de wondere wereld van LinkedIn hashtags, zodat daar voorlopig geen onduidelijkheid meer is voor jou.
Als jij zelfstandig ondernemer is een maillijst een must have. En het laten groeien van die maillijst zou een topprioriteit moeten zijn. Maar is dat het ook?
Veelgestelde vragen

Gewoon omdat we sommige vragen heel vaak krijgen

Ja, contentmarketing kun je uitbesteden. Het is natuurlijk van groot belang dat er (zeker in het begin) intensief overleg is, zodat wij het juiste verhaal op de gepaste manier vertellen. Jullie moeten het wel eens zijn met de boodschap en de manier waarop deze gebracht wordt.

Vaak wel. Doorgaans houden we halverwege de maand onze eigen Heldenlunch in Spijkenisse. Op aanvraag geven we heel graag een In-house Heldenlunch bij jouw op locatie.

Zo zorgen we ervoor dat jij en jouw collega’s begrijpen wat het belang is van hun persoonlijke LinkedIn strategie. Voor hunzelf én voor het bedrijf.

We hebben meerdere smaken aan samenwerkingen, zodat je precies kunt pakken wat je nodig hebt.

We kunnen je al het werk uit handen nemen. Samen de marketingstrategie bepalen en wij maken én plaatsen alle content. Content marketing is zijn optimale vorm wat ons betreft.

Daarnaast hebben we ook een aantal DIY varianten, waar wij strategisch ondersteunen. Jij gaat vervolgens de juiste content maken en de strategie in de praktijk brengen. Lijkt dit je wat? Dan is bijvoorbeeld de Helden Mastermind écht iets voor jou!

Kijk, de mogelijkheden zijn eindeloos. En iedere dag komen er weer nieuwe dingen bij, dus hoe kun jij nou constant up-to-date zijn? Zeker als je gewoon druk bent met het runnen van jouw business!

Daarom nodigen we graag uit om gewoon eens een bak koffie te komen drinken. Samen met Roel of Lotte kennismaken en sparren over de mogelijk goede ideeën voor jouw bedrijf.
Contact

of stuur een berichtje