Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. 👍🏻

Pak je plekkie

  • MOUWENOPSTROPERTS#
  • KOFFIESLURPERS#
  • KOEKIEKENGEENKWAAD#

Personal
Branding

Beetje hulp van de helden?

EVEN UITLEGGEN

mensen doen zaken
met mensen

Het lijkt altijd vanzelfsprekend om als bedrijf aan branding te doen. Je hebt een logo, een huisstijl, een website en social media. Het is niet alleen vanzelfsprekend, maar ook noodzakelijk. Wat als we je vertellen dat personal branding vandaag de dag nog veel belangrijker is. Vooral op social media zien we dat mensen connecten met mensen, het is nou eenmaal een social platform.

waar moet ik het over hebben dan? 🤷🏻‍♀️

Personal branding klinkt misschien spannender dan het is. Het enige wat je hoeft te doen is praten over hetgeen waar jij verstand van hebt. Dat doe je waarschijnlijk dagelijks, dus een echte uitdaging is dat niet. Het enige verschil is dat je nu je kennis niet deelt aan de vergadertafel, maar op social media. Gewoon door op een strategische manier te vertellen over jouw expertise werk je al aan jouw personal brand.

Het is bij personal branding essentieel dat je weet tegen wie en over wat je wilt vertellen. Als je op maandag vertelt over marketing, woensdag over auto-onderdelen en zondag over de voetbal van je zoontje weet niemand meer waar jij goed in bent. Samen vinden we de onderwerpen die voor jouw doelgroep interessant zijn en bespreken we de doelen die jij aan social media hangt. Op basis van die informatie zetten we een sterke personal branding strategie op.

Helden
Mastermind

Helden Mastermind

Tippie

Zelf aan de slag met marketing, Maar waar te beginnen?

Het mooie van social media is dat je zo veel zelf kunt doen. Maar ja, hoe weet je nou dat je goed bezig bent? Onze tippies gaan je zeker op weg helpen. Zet hem op! 💪🏻

  • ca. 3 minuten

Installeer niet klakkeloos iedere plugin

We weten het, er lijkt écht voor alles wel een WordPress plugin te bestaan. Superhandig en hij lost precies dat ene probleem op waar je tegenaan loopt. Toch willen we je graag waarschuwen voor de gevaren van een van derden.
  • ca. 2 minuten

Doe geen updates als alles kapot gaat!

Een veelgehoord argument van mensen die hun eigen WordPress website onderhouden is dat ze niet alle updates doen, omdat dan alles kapot gaat. Maar dat betekend niet dat je het dan maar helemaal niet hoeft te doen.
  • ca. 2 minuten

Goede email is essentieel ✉️

We merken nog vaak dat er in de basis gevraagd wordt of we ook POP3 of IMAP bieden. Het korte antwoord is: Ja, dat bieden we. Het uitgebreide antwoord zou zijn: Ja, dat bieden we maar we adviseren het niet.
  • ca. 2 minuten

Goedkope webhosting heeft beperkingen

Goedkope webhosting klinkt vaak aanlokkelijk maar, zoals met alles, moeten er ergens beperkingen zijn. Anders had het niet zo goedkoop kunnen zijn. Als jij behoefte hebt aan telefonisch overleg wordt dat vaak lastiger.
  • ca. 3 minuten

Jouw netwerk kan niet om je heen! ⁣⁣💪🏻

Een email, social media bericht, misschien zelfs een telefoontje zijn makkelijk aan de kant te leggen. Maar is dat ook zo makkelijk wanneer je een persoonlijke video ontvangt via de LinkedIn chat?⁣⁣
  • ca. 2 minuten

Ga niet zelf zitten klooien 👎🏻

Veel ondernemers zijn te druk voor vernieuwende technieken. Ik spreek veel met ondernemers over hun website, hun online marketingactiviteiten of adoptie van nieuwe technologieën.

en zo kunnen
we nog wel
even doorgaan

Of download ons gloednieuwe ebook

vh-arrow

TIPPIE TUSSENDOOR

download de gratis CHECKLIST voor jouw ideale post op linkedin

Ter waarde van €27,50

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly