Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

Personal
Branding

Beetje hulp van de helden?

EVEN UITLEGGEN

mensen doen zaken
met mensen

Het lijkt altijd vanzelfsprekend om als bedrijf aan branding te doen. Je hebt een logo, een huisstijl, een website en social media. Het is niet alleen vanzelfsprekend, maar ook noodzakelijk. Wat als we je vertellen dat personal branding vandaag de dag nog veel belangrijker is. Vooral op social media zien we dat mensen connecten met mensen, het is nou eenmaal een social platform.

waar moet ik het over hebben dan? 🤷🏻‍♀️

Personal branding klinkt misschien spannender dan het is. Het enige wat je hoeft te doen is praten over hetgeen waar jij verstand van hebt. Dat doe je waarschijnlijk dagelijks, dus een echte uitdaging is dat niet. Het enige verschil is dat je nu je kennis niet deelt aan de vergadertafel, maar op social media. Gewoon door op een strategische manier te vertellen over jouw expertise werk je al aan jouw personal brand.

Het is bij personal branding essentieel dat je weet tegen wie en over wat je wilt vertellen. Als je op maandag vertelt over marketing, woensdag over auto-onderdelen en zondag over de voetbal van je zoontje weet niemand meer waar jij goed in bent. Samen vinden we de onderwerpen die voor jouw doelgroep interessant zijn en bespreken we de doelen die jij aan social media hangt. Op basis van die informatie zetten we een sterke personal branding strategie op.

Helden
Mastermind

LinkedIn Training

Tippie

Zelf aan de slag met marketing, Maar waar te beginnen?

Het mooie van social media is dat je zo veel zelf kunt doen. Maar ja, hoe weet je nou dat je goed bezig bent? Onze tippies gaan je zeker op weg helpen. Zet hem op! 💪🏻

Knappe profielfoto

Je hoeft geen knap koppie te hebben voor een goeie profielfoto 📸 Kijk maar naar mij, geintje natuurlijk. 😉 Heb jij al jaren dezelfde? Of vind je het lastig om de juiste te kiezen? Dat herken ik.

LinkedIn is geen verkooptool!

LinkedIn is een netwerk tool, geen verkooptool. Maar de schoorsteen moet roken toch? 💨⁣⁣ ⁣⁣ LinkedIn is niet bedoeld om continu je product of dienst te pushen. Ik ken je niet, dus ik heb zeker geen behoefte aan je kneiterdure software systeem of je cursus over gestructureerde administratie. 😫

Iedereen accepteren op LinkedIn?

Accepteer niet alleen mensen die je écht kent op LinkedIn 🙅🏻‍♂️⁣ "Nee hoor, ik accepteer alleen connectieverzoeken van iemand die ik in het echt heb ontmoet."⁣

Alleen maar gluren op LinkedIn

Gluren, gluren, maar reageren? Ho maar! We weten het, lekker gluren vanaf de bank. Het gaat je allemaal heel goed af! Maar wist je dat je met dezelfde moeite heel makkelijk aan jouw zichtbaarheid kunt werken op LinkedIn?

Installeer niet klakkeloos iedere plugin

We weten het, er lijkt écht voor alles wel een WordPress plugin te bestaan. Superhandig en hij lost precies dat ene probleem op waar je tegenaan loopt. Toch willen we je graag waarschuwen voor de gevaren van een van derden.

WordPress updates? Nee joh, dan gaat alles kapot!

Een veelgehoord argument van mensen die hun eigen WordPress website onderhouden is dat ze niet alle updates doen, omdat dan alles kapot gaat. Maar dat betekend niet dat je het dan maar helemaal niet hoeft te doen.

en zo kunnen
we nog wel
even doorgaan

Of download ons gloednieuwe ebook

vh-arrow

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips