Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. 👍🏻

Pak je plekkie

Installeer niet klakkeloos iedere plugin

We weten het, er lijkt écht voor alles wel een WordPress plugin te bestaan. Superhandig en hij lost precies dat ene probleem op waar je tegenaan loopt. Toch willen we je graag waarschuwen voor de gevaren van een van derden.

Als een plugin door WordPress aangeboden wordt, is dat gemaakt door anderen. Deze personen of organisaties kunnen er op ieder moment voor kiezen om geen updates meer uit te voeren of überhaupt support te leveren op hun plugins. Dat kan dus heel vervelende situaties opleveren in de toekomst en daar zit jij met je bedrijf niet op te wachten!

Dus, kijk altijd of er een gedegen ontwikkelaar achter een plugin zit. Lees wat recensies van de plugin door en probeer een inschatting te maken hoe groot de kans is dat deze ontwikkelaar jou in de toekomst gaat laten zitten. Helemaal zeker weten doe je het nooit, maar op deze manier kun je de kans minimaliseren.

Tippie van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Roel

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips