Virtuele Helden
WordPress webshop

WordPress webshop maken?

Het ontwikkelen van een webshop is minstens zo intensief als het openen van een fysiek winkel. Steeds meer mogelijkheden maken het tegenwoordig complexer om alles uit jouw webshop te halen. Gelukkig heb je met een WordPress webshop voldoende keuze in het gebruik van plugins. Toch moet je weten hoe deze echt goed gebuikt kunnen worden en waar je op moeten letten.

Wij hebben ruime ervaring met je realiseren van WordPress Webshops, die gericht zijn op conversie.

Woocommerce

De meest gebruikte webshop software voor WordPress is Woocommerce. Hiervoor is dan ook een uitgebreide set aan plugins beschikbaar, welke door Woocommerce zelf zijn ontwikkeld. Omdat WordPress een volledig open source platform is, zijn er ook plugins beschikbaar door derden.

Ook het koppelen van alle moderne online betaalmogelijkheden behoort onze standaard eisen. Net als het geven van advies om het optimale rendement uit jouw webshop te halen, zit dit standaard in de dienstverlening die je van ons kan verwachten. Zo heb je een complete en professionele webshop met volledige service.

Wil jij samen met ons een gebruiksvriendelijke webshop ontwikkelen?

Wij ontwikkelen WordPress webshops voor iedere branche en zorgen voor die extra toevoeging die jouw webshop nodig heeft. Ook wanneer jij je bestaande webshop wil verbeteren of onderdelen wil automatiseren, dan bieden wij de ondersteuning die jij nodig hebt.

Heb je uiteindelijk de shop die ervoor zorgt dat jij online verkoopt, dan kunnen wij hier ook het benodigde onderhoud aan verrichten. Voor aan vast bedrag per maand is jouw webshop en de gebruikers gegevens dan goed bescherm tegen aanvallen van hackers.