Virtuele Helden
WordPress Community

WordPress community voor je bedrijf, school of vereniging

 

Heeft jouw onderneming, school of vereniging behoefte aan een platform waar je actief met je bezoekers kan communiceren zowel voor interne als externe gebruikers. Of wil jij net als Facebook je eigen online community gaan opbouwen. Een WordPress community maken met gebruik van plugins zoals Buddypress en BBpress is niet zo complex, maar door de hoeveelheid aan mogelijkheden wordt dit al snel een stuk arbeidsintensiever.

Maatwerk of gebruik maken van alle gemakken van WordPress?

Wil jij gebruik maken van onze kennis met betrekking tot WordPress communities gebaseerd op Buddypress. Wij horen graag jouw wensen en adviseren je dan over de mogelijkheden, want die zijn vrijwel onbeperkt.

Wij hebben ruime ervaring met je realiseren van WordPress communities, of deze nu stand-alone zijn, geïntegreerd in jouw website of gekoppeld aan een CRM zoals bijvoorbeeld CIVI CRM.

Buddypress

Een veel gebruikte plugin om communities in WordPress zeer snel en met niet al teveel kosten op te zetten is Buddypress. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk platform, waarin diverse mogelijkheden worden aangeboden of gecreëerd kunnen worden. Omdat WordPress en Buddypress open-source software is, zijn hier geen licentie kosten aan verbonden voor het gebruik en kan iedere ontwikkelaar onderdelen toevoegen, waarmee de mogelijkheden echt eindeloos worden.

Forum

Ga jij de discussie aan met de bezoekers van jou website en laat je ze terugkeren om te reageren op een reactie van een andere bezoeker? Dit kan je zowel doen voor gebruikers binnen jouw organisatie, afgesloten voor buitenstanders. Hierin kun je bijvoorbeeld onderling kennis en documenten delen. Of je maakt je platform gewoon openbaar en gaat aan de slag als een echte community builder.

Wil jij samen met ons een gebruiksvriendelijke WordPress community ontwikkelen?

Wij ontwikkelen WordPress communities voor iedere branche en zorgen voor die extra toevoeging die jouw wbesite nodig heeft. Ook wanneer jij je bestaande community wil verbeteren of onderdelen wil automatiseren, dan bieden wij de ondersteuning die jij nodig hebt.