Virtuele Helden
WordPress website

WordPress Website maken?

Virtuele Helden staat voor maatwerk weboplossingen en wij zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk WordPress websites. Iedere website die wij maken is volledig gemaakt naar de behoefte en wensen van de klant. In het uitgebreide CMS van WordPress zorgen wij ervoor dat je nieuwe website gemakkelijk te beheren is.

Van ontwerp tot WordPress website

Gaan wij een relatie met elkaar aan? Dan luisteren wij eerst goed naar je wensen en proberen deze in fases goed mogelijk te vertalen naar een eerste ontwerp. Ben je helemaal tevreden over het ontwerp en past dit helemaal bij jou of bij het verhaal van je bedrijf? Dan gaan wij een stap verder en verhuizen wij van tekentafel naar bouwplaats om tot een technisch perfecte WordPress website af te leveren.

WordPress plugins

Moet jouw (nieuwe) website voldoen aan een specifieke functionaliteit, dan is dit een van de redenen waarom wij voor WordPress kiezen. Bijna voor iedere toepassing is wel een wordpress plugin beschikbaar en is deze er niet, dan hebben wij experts op het gebied van WordPress plugin developmentom dit te maken.

Wat zit er in een basis WordPress website?

Wanneer wij een WordPress website maken dan zorgen wij dat deze klaar is voor gebruik. Om ervoor te zorgen dat je direct een goed werkende website hebt, hebben wij een  aantal belangrijke plugins al geïnstalleerd en geconfigureerd.

Wanneer kiezen wij voor een WordPress website?

Voor bijna iedere website kiezen wij om gebruik te maken van WordPress, maar deze keuze maken wij wel overwogen en samen met jou! Het moet bij ons wel heel specifiek zijn wanneer wij niet kiezen voor WordPress, maar bijvoorbeeld voor een webapplicatie gebouwd in een framework zoals Laravel, Phalcon of bijvoorbeeld AngularJS.

Voor welke doeleinden is een WordPress website geschikt.

  • Website voor organisatie of stichtingen;
  • Website met betrokkenheid van bezoekers, zoals community’s;
  • Kleine en middelgrote webshops
  • Informatieve website
  • Website waarbij een blog centraal staat