Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. πŸ‘πŸ»

Pak je plekkie

  • MOUWENOPSTROPERTS#
  • KOFFIESLURPERS#
  • KOEKIEKENGEENKWAAD#

Helden op
een missie πŸ’ͺ🏻

Contentnerd

Lotte
de man

Supergirl

Kan jou ALLES vertellen over social en hoe je dit toepast op jouw bedrijf. Scherpzinnig. Ondernemend. Onderzoekt je het hemd van het lijf. Kickt op content. Creatieve strateeg. Lief. Staat haar mannetje!

Meer over marketing?

Senior programmeur

Jeffrey
Tempelman

The Punisher

Bestrijder van slechte code en onvindbare websites. Voorvechter van mooie dingen maken. Techniek spons, wil altijd meer leren. Kritisch en recht voor zijn raap. Tafeltennis koning en kan superlekker koken!

Hulp met je website?

Kwaliteitsbewaker

Martijn
Willemse

Iron Man

Techniek architect, draait zijn handen niet om voor complexe vraagstukken. Plaatst ‘pro’ in programmeren, houdt als een havik het overzicht. Een hogere doelen denker. In zijn vrije tijd een begenadigd muzikant.

Brainstorm nodig?

Marketingstrateeg

Roel
Willemse

Thor

Webstrateeg met de looks van een Noorse god. Ademt online succes. Leeft voor conversies. Bekijkt het leven als één grote marketing funnel. Maak heerlijke bakkies. Kan jou van alles overtuigen en is gewoon een toffe gozert!

Online succes met je social Γ©n website?

Olijk duo

Mitchell
& Olaf

Helden in opleiding

Mitchell en Olaf doen alles als duo, een heldenteam zoals ze op school nog niet eerder hebben gespot. Gedreven en enthousiast. Mitchell is gek op zijn scooter en Olaf is idolaat van zijn auto.

Meer over stage bij Vh?

marketeer/programmeur

We zijn naar
jou op zoek!

Welke held ben jij?

Bij Virtuele Helden zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Je weet wel, zo’n echte mouwenopstropert die helemaal gek is van techniek of marketing. Ben jij dat? Wat een toeval. Kom een bakkie doen dan!

Kennis met
ons maken?

Kennis met
ons maken?

Blog

We schrijven graag over alles dat we gaaf vinden!

Blogartikelen zijn onderdeel van onze marketingstrategie, maar bovenal heel waardevol om gewoon eens te lezen. πŸ’ͺ🏻 Mis je een onderwerp? Dan horen we het graag!

Als jij zelfstandig ondernemer is een maillijst een must have. En het laten groeien van die maillijst zou een topprioriteit moeten zijn. Maar is dat het ook?
Er zijn nog ongeveer 2453 andere mannen en vrouwen die eigenlijk een soort van hetzelfde doen als ik. Hoe. Val. Ik. Op. In vredesnaam.
Je brein is verslaafd. Geen zorgen, ik ontrafel hier geen geheimen alcoholverslaving waar je zelf nog niet van op de hoogte was.

Samen groeien

Ja, doe mij zo'n ik-zoek-een-baan-en-het-lijkt-me-wel-gaaf-bij-jullie-bakkie
met Roel of lotte

Wij zorgen voor een koekie

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly