Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

Helden op
een missie 💪🏻

Contentnerd

Lotte
de man

Supergirl

Kan jou ALLES vertellen over social en hoe je dit toepast op jouw bedrijf. Scherpzinnig. Ondernemend. Onderzoekt je het hemd van het lijf. Kickt op content. Creatieve strateeg. Lief. Staat haar mannetje!

Meer over marketing?

Senior programmeur

Jeffrey
Tempelman

The Punisher

Bestrijder van slechte code en onvindbare websites. Voorvechter van mooie dingen maken. Techniek spons, wil altijd meer leren. Kritisch en recht voor zijn raap. Tafeltennis koning en kan superlekker koken!

Hulp met je website?

Kwaliteitsbewaker

Martijn
Willemse

Iron Man

Techniek architect, draait zijn handen niet om voor complexe vraagstukken. Plaatst ‘pro’ in programmeren, houdt als een havik het overzicht. Een hogere doelen denker. In zijn vrije tijd een begenadigd muzikant.

Brainstorm nodig?

Marketingstrateeg

Roel
Willemse

Thor

Webstrateeg met de looks van een Noorse god. Ademt online succes. Leeft voor conversies. Bekijkt het leven als één grote marketing funnel. Maakt heerlijke bakkies. Kan jou van alles overtuigen en is gewoon een toffe gozert!

Online succes met je social én website?

CMD Stagiair

Max
Hagman

Spiderman

Een energieke startende professional die obstakels als kansen ziet en na één post een bekendheid op LinkedIn is. Fanatiek klimmer en leergierig als geen ander. Iedere dag een kleurige verschijning, heeft iemand zijn sokken al gezien?

Meer over stage bij vh?

marketeer/programmeur

We zijn naar
jou op zoek!

Welke held ben jij?

Bij Virtuele Helden zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Je weet wel, zo’n echte mouwenopstropert die helemaal gek is van techniek of marketing. Ben jij dat? Wat een toeval. Kom een bakkie doen dan!

Kennis met
ons maken?

Kennis met
ons maken?

Blog

We schrijven graag over alles dat we gaaf vinden!

Blogartikelen zijn onderdeel van onze marketingstrategie, maar bovenal heel waardevol om gewoon eens te lezen. 💪🏻 Mis je een onderwerp? Dan horen we het graag!

Samen groeien

Ja, doe mij zo'n ik-zoek-een-baan-en-het-lijkt-me-wel-gaaf-bij-jullie-bakkie
met Roel of lotte

Wij zorgen voor een koekie