Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. 👍🏻

Pak je plekkie

  • MOUWENOPSTROPERTS#
  • KOFFIESLURPERS#
  • KOEKIEKENGEENKWAAD#

LinkedIn
Marketing

Ben jij bij de volgende Heldenlunch?

EVEN UITLEGGEN

VOOR LEADS MOET JE
BIJ LINKEDIN ZIJN

LinkedIn heeft zich aan ons al lang en breed bewezen als effectief zakelijk platform. De marketing mogelijkheden zijn eindeloos en de mindset van de gebruiker is veel meer gericht op zakelijk contact. Daardoor blijken connecties waardevoller en lijken leads meer op te leveren. Zeker als je het platform consistent waardegedreven inzet.

NIET ALLEEN GLUREN 👀

Dat laatste is nog niet altijd vanzelfsprekend. Waardevolle content is natuurlijk subjectief, maar een verkooppitch wordt niet gewaardeerd. Als jij alleen maar op social media zit om te vertellen hoe goed jullie het doen, wat een top klant je hebt binnengehaald of welke dienst je aanbiedt, dan word je al snel op de spreekwoordelijke blacklist gezet. Daar zitten we hier niet voor vriend.

Als je wilt dat LinkedIn echt in jouw voordeel gaat werken, snap dan dat mensen op zoek zijn naar kennis, inspiratie of wellicht herkenning. Aan jou de taak om dat te bieden. Dus ga vertellen over de problemen van de doelgroep, bespreek hun vragen en geef ze natuurlijk ook antwoord. Zo weten mensen jou echt wel te vinden.

Lunchen
moet je toch

Lunchen moet je toch

Tippie

Zelf aan de slag met marketing, Maar waar te beginnen?

Het mooie van social media is dat je zo veel zelf kunt doen. Maar ja, hoe weet je nou dat je goed bezig bent? Onze tippies gaan je zeker op weg helpen. Zet hem op! 💪🏻

  • ca. 3 minuten

Installeer niet klakkeloos iedere plugin

We weten het, er lijkt écht voor alles wel een WordPress plugin te bestaan. Superhandig en hij lost precies dat ene probleem op waar je tegenaan loopt. Toch willen we je graag waarschuwen voor de gevaren van een van derden.
  • ca. 2 minuten

Doe geen updates als alles kapot gaat!

Een veelgehoord argument van mensen die hun eigen WordPress website onderhouden is dat ze niet alle updates doen, omdat dan alles kapot gaat. Maar dat betekend niet dat je het dan maar helemaal niet hoeft te doen.
  • ca. 2 minuten

Goede email is essentieel ✉️

We merken nog vaak dat er in de basis gevraagd wordt of we ook POP3 of IMAP bieden. Het korte antwoord is: Ja, dat bieden we. Het uitgebreide antwoord zou zijn: Ja, dat bieden we maar we adviseren het niet.
  • ca. 2 minuten

Goedkope webhosting heeft beperkingen

Goedkope webhosting klinkt vaak aanlokkelijk maar, zoals met alles, moeten er ergens beperkingen zijn. Anders had het niet zo goedkoop kunnen zijn. Als jij behoefte hebt aan telefonisch overleg wordt dat vaak lastiger.
  • ca. 3 minuten

Jouw netwerk kan niet om je heen! ⁣⁣💪🏻

Een email, social media bericht, misschien zelfs een telefoontje zijn makkelijk aan de kant te leggen. Maar is dat ook zo makkelijk wanneer je een persoonlijke video ontvangt via de LinkedIn chat?⁣⁣
  • ca. 2 minuten

Ga niet zelf zitten klooien 👎🏻

Veel ondernemers zijn te druk voor vernieuwende technieken. Ik spreek veel met ondernemers over hun website, hun online marketingactiviteiten of adoptie van nieuwe technologieën.

en zo kunnen
we nog wel
even doorgaan

Of download ons gloednieuwe ebook

vh-arrow

TIPPIE TUSSENDOOR

download de gratis CHECKLIST voor jouw ideale post op linkedin

Ter waarde van €27,50

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly