Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! β˜•οΈ

Bekijk de vacature

LinkedIn
Marketing

Ben jij bij de volgende Heldenlunch?

EVEN UITLEGGEN

VOOR LEADS MOET JE
BIJ LINKEDIN ZIJN

LinkedIn marketing heeft zich aan ons al lang en breed bewezen als effectief zakelijk platform. De marketing mogelijkheden zijn eindeloos en de mindset van de gebruiker is veel meer gericht op zakelijk contact. Daardoor blijken connecties waardevoller en lijken leads meer op te leveren. Zeker als je het platform consistent waardegedreven inzet.

NIET ALLEEN GLUREN πŸ‘€

Dat laatste is nog niet altijd vanzelfsprekend. Waardevolle content is natuurlijk subjectief, maar een verkooppitch wordt niet gewaardeerd. Als jij alleen maar op social media zit om te vertellen hoe goed jullie het doen, wat een top klant je hebt binnengehaald of welke dienst je aanbiedt, dan word je al snel op de spreekwoordelijke blacklist gezet. Daar zitten we hier niet voor vriend.

Als je wilt dat LinkedIn echt in jouw voordeel gaat werken, snap dan dat mensen op zoek zijn naar kennis, inspiratie of wellicht herkenning. Aan jou de taak om dat te bieden. Dus ga vertellen over de problemen van de doelgroep, bespreek hun vragen en geef ze natuurlijk ook antwoord. Zo weten mensen jou echt wel te vinden.

Lunchen
moet je toch

Lunchen moet je toch

Tippie

Zelf aan de slag met marketing, Maar waar te beginnen?

Het mooie van social media is dat je zo veel zelf kunt doen. Maar ja, hoe weet je nou dat je goed bezig bent? Onze tippies gaan je zeker op weg helpen. Zet hem op! πŸ’ͺ🏻

Knappe profielfoto

Je hoeft geen knap koppie te hebben voor een goeie profielfoto πŸ“Έ Kijk maar naar mij, geintje natuurlijk. πŸ˜‰ Heb jij al jaren dezelfde? Of vind je het lastig om de juiste te kiezen? Dat herken ik.

LinkedIn is geen verkooptool!

LinkedIn is een netwerk tool, geen verkooptool. Maar de schoorsteen moet roken toch? πŸ’¨β£β£ ⁣⁣ LinkedIn is niet bedoeld om continu je product of dienst te pushen. Ik ken je niet, dus ik heb zeker geen behoefte aan je kneiterdure software systeem of je cursus over gestructureerde administratie. 😫

Iedereen accepteren op LinkedIn?

Accepteer niet alleen mensen die je Γ©cht kent op LinkedIn πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈβ£ "Nee hoor, ik accepteer alleen connectieverzoeken van iemand die ik in het echt heb ontmoet."⁣

Alleen maar gluren op LinkedIn

Gluren, gluren, maar reageren? Ho maar! We weten het, lekker gluren vanaf de bank. Het gaat je allemaal heel goed af! Maar wist je dat je met dezelfde moeite heel makkelijk aan jouw zichtbaarheid kunt werken op LinkedIn?

Installeer niet klakkeloos iedere plugin

We weten het, er lijkt Γ©cht voor alles wel een WordPress plugin te bestaan. Superhandig en hij lost precies dat ene probleem op waar je tegenaan loopt. Toch willen we je graag waarschuwen voor de gevaren van een van derden.

WordPress updates? Nee joh, dan gaat alles kapot!

Een veelgehoord argument van mensen die hun eigen WordPress website onderhouden is dat ze niet alle updates doen, omdat dan alles kapot gaat. Maar dat betekend niet dat je het dan maar helemaal niet hoeft te doen.

en zo kunnen
we nog wel
even doorgaan

Of download ons gloednieuwe ebook

vh-arrow

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips