Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

blog

Optimale zichtbaarheid? Post iedere 3 dagen 👀

Hoe vaak moet ik dan posten? Die vraag krijgen wij wekelijks. Want wat wordt er van mij verwacht door de algoritme bots? Normaal gesproken zeiden wij altijd dat 1 post in de week prima is om succesvol te groeien op LinkedIn, daar geloven wij nog steeds in. Maar… Coosto heeft nieuwe onderzoeken gedaan.

Die onderzoeken wijzen uit dat optimale zichtbaarheid op LinkedIn behaald kan worden door het plaatsen van 1 (goed/waardevol) bericht om de 3 dagen. Dat betekent dat je 2 á 3 berichten in de week dient te plaatsen. 

Sooooo dat is veel zeg. Nou inderdaad. Dit is niet altijd haalbaar, dat snappen we. Vergeet niet dat dit de cijfers zijn voor optimale zichtbaarheid. Met één bericht in de week kun je ook al onwijs mooie zichtbaarheid behalen.

Slimmigheid van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit artikel

Slimmigheid van Roel

Deel dit artikel

Deel dit artikel

Gratis inspiratiesessie t.w.v. €160

Door-de-bomen-het-bos-weer-zien-koffietje
met Roel of Elwin

Wij zorgen voor een koekie

Blog

INTERESSANTE ARTIKELEN VAN ALLE HELDEN

Was dit artikel interessant? Dan is het zeker de moeite waard om ook artikelen te lezen van andere helden.