Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

blog

Houdt het klein en herkenbaar 🐁

HIER KOMT VIDEO

Waar ga je op LinkedIn over schrijven? Je hebt vast genoeg kennis te delen. Maar hoe zorg je ervoor dat je die kennis zo inpakt dat het ook op social media goed aanslaat?

De allerbelangrijkste stap is het klein maken van jouw onderwerp. Bijvoorbeeld het onderwerp: ‘Kwetsbaarheid op de werkvloer’. Dat is een prachtig onderwerp om over de schrijven, maar wow wat een joekel van een onderwerp. Daar zou je een boek over kunnen schrijven. 

Maak het onderwerp zo klein, dat je in één post het volledige onderwerp dekt. Dat betekent dus dat: ‘Duurzaam ondernemen’ inderdaad veel te groot is. Houdt het klein en herkenbaar.

Slimmigheid van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit artikel

Slimmigheid van Roel

Deel dit artikel

Deel dit artikel

Gratis inspiratiesessie t.w.v. €160

Door-de-bomen-het-bos-weer-zien-koffietje
met Roel of Elwin

Wij zorgen voor een koekie

Blog

INTERESSANTE ARTIKELEN VAN ALLE HELDEN

Was dit artikel interessant? Dan is het zeker de moeite waard om ook artikelen te lezen van andere helden.