Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. 👍🏻

Pak je plekkie

Structureer jouw werkzaamheden

Plan vaste werkzaamheden op vaste tijden. Het is heel makkelijk om de hele dag bezig te zijn met je e-mail. Toch nog even kijken en voor je het weet ben je weer een uur verder. Dit soort werkzaamheden wil je op vaste tijden afhandelen, zodat het je niet onnodig veel tijd kost.

“Maar ik wil graag snel reageren op mijn klanten”. Ja, dat snap ik. Maar ben je er van op de hoogte dat er internationaal een conventie is die zegt dat antwoord geven op e-mail 24 uur mag duren? Haast = bellen!

Breng structuur aan zodat het voor jezelf maar ook voor je klanten duidelijk is wanneer ze iets van jou kunnen verwachten. Bijvoorbeeld elke dat tussen 8:30 en 9:00 en tussen 16:00 en 17:30 wordt er geantwoord op emails.

Tippie van Lotte

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Lotte

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips