Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

Structureer jouw werkzaamheden

Plan vaste werkzaamheden op vaste tijden. Het is heel makkelijk om de hele dag bezig te zijn met je e-mail. Toch nog even kijken en voor je het weet ben je weer een uur verder. Dit soort werkzaamheden wil je op vaste tijden afhandelen, zodat het je niet onnodig veel tijd kost.

“Maar ik wil graag snel reageren op mijn klanten”. Ja, dat snap ik. Maar ben je er van op de hoogte dat er internationaal een conventie is die zegt dat antwoord geven op e-mail 24 uur mag duren? Haast = bellen!

Breng structuur aan zodat het voor jezelf maar ook voor je klanten duidelijk is wanneer ze iets van jou kunnen verwachten. Bijvoorbeeld elke dat tussen 8:30 en 9:00 en tussen 16:00 en 17:30 wordt er geantwoord op emails.

Tippie van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Roel

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips