Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

Ondertiteling, hoe doe je dat?

“Hoe zet je die ondertiteling en een stukje branding in een video?”

Ja dat is een goede en essentiële vraag. Zonder ondertiteling weet niemand, 80% bekijkt social media zonder geluid, wat jij probeert te vertellen in je video. Helaas hebben wij geen tool voor je die automatisch je video ondertitelt, het is nog steeds een vrij arbeidsintensief werkje… maar dan heb je ook wat.

Wij bewerken onze video’s met Premiere Pro, en dat gaat eigenlijk best aardig. Maar Premiere Pro is niet de meest laagdrempelige tool als je net begint met videobewerking.

Er zijn ook tools, zoals Filmora, die een stuk makkelijker in gebruik zijn. De mogelijkheden zijn iets beperkter, maar een goede manier om te kunnen starten.

Tippie van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Roel

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips