Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. 👍🏻

Pak je plekkie

Maak van je offline netwerk je online netwerk

Ken je ‘LinkedIn in de buurt’ al? Dit is een super handige functie van LinkedIn die de mogelijkheid geeft om mensen aan je netwerk toe te voegen die op dat moment dicht bij jou in de buurt zijn.

Stel je voor, je staat op een tof event maar hebt niet de mogelijkheid om met iedereen een praatje te maken. Balen. Je hebt geen visitekaartje, geen naam, daar gaat je kans op business. Nu niet meer.

Als jij LinkedIn in de buurt aanzet en andere personen doen dit ook, dan kun je hen een connectieverzoek sturen. Op deze manier is het niet nodig om echt fysiek met elkaar gesproken te hebben.

Een kleine side-note is wel dat je allebei op dat moment LinkedIn in de buurt aan moet hebben staan. Zodra jij de pagina weer sluit ben je ook meteen niet meer vindbaar. Goed voor privacy, minder goed voor de bouw aan je netwerk.

Tippie van Jeffrey

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Jeffrey

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips