Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

LinkedIn post opnieuw gebruiken 💪🏻

Als je de afgelopen maanden actief bent geweest op LinkedIn, heb je waarschijnlijk een mooie bibliotheek opgebouwd aan LinkedIn posts.

Deze posts heb je één keer geplaatst en dan gaan ze de kast in. Wat zonde, die posts kun je namelijk heel goed nog een keer gebruiken.

In onze LinkedIn Academy vertellen we je dat maar een klein deel van je netwerk die jouw waardevolle berichten ziet. Je kunt een post nogmaals plaatsen óf vanuit een andere invalshoek belichten. Wij kiezen altijd voor de laatste optie.

Dus als je na verloop van tijd dezelfde post nog een keer plaatst, zal weer een nieuwe groep mensen je LinkedIn bericht zien.

Dus zorg ervoor dat je het meeste uit je berichten haalt en wees niet bang om ze te recyclen. 🗑

Tippie van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Roel

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips