Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. 👍🏻

Pak je plekkie

Houd je post kort en bondig.

Jij kan zonder moeite A4’tjes vol typen over hetgeen waar je over wilt vertellen op social media. Dat is top! Maar doe maar niet, maar weinig mensen op LinkedIn zitten te wachten op ellenlange verhalen (tenzij je een artikel schrijft, dan weten lezers dat zij een langere tekst kunnen verwachten). 

Kom meteen tot de kern van je verhaal. We hebben namelijk allemaal een scroll-mentaliteit op social media en een eindeloze inleiding tot wat je daadwerkelijk wilt vertellen maakt jouw bericht geen scroll-stopper. 

Hiermee zeg ik niet dat je geen storytelling meer moet gebruiken, want dat moet je juist wel doen! Probeer de lezer mee te nemen in jouw verhaal. 

Dus, alle kennis en passie die jij hebt zijn goud waard, deel die vooral. Probeer het alleen wel snackable te houden, zodat mensen jouw content ook daadwerkelijk lezen en hier iets over kunnen vinden.

Tippie van Lotte

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Lotte

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips