Hoe vaak moet je posten op LinkedIn?

De LinkedIn experts zeggen dat 1 bericht in de week is niet meer genoeg is. Maar hoe vaak moet je dan posten? Die vraag krijgen wij wekelijks in de LinkedIn Training. Want wat wordt er van mij verwacht door de algoritme bots? 🤖

Dat is afhankelijk van wat je doelen zijn. Wil jij optimale zichtbaarheid, dan heb ik wel wat nieuwe statistieken voor je. Coosto heeft namelijk onderzoeken gedaan waaruit blijkt dat 1 post in de 3 dagen zorgt voor optimale zichtbaarheid.

“Waar haal ik die tijd vandaan, Roel?!”

Ik weet het, dat kost je veel tijd en waarschijnlijk heb je het al druk genoeg met je normale werkzaamheden. Maar jouw Personal Branding verdient die aandacht wel!

Dat zijn wij zelf eerst gaan testen en wat blijkt… Het werkt enorm goed voor groei in volgers, groei in interactie én leadgeneratie.

Ik begrijp dat het niet altijd haalbaar is. Vergeet niet dat dit de cijfers zijn voor optimale zichtbaarheid. Met één bericht in de week kun je ook al onwijs mooie zichtbaarheid behalen. 💪🏻

Tippie van Roel

Wil jij écht opvallen op LinkedIn?

Ga je zelf aan de slag met Personal Branding? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Roel

Deel dit tippie

Deel dit tippie

Boekie over de ideale post op LinkedIn

Opvallen op LinkedIn

Download onZE
gratis CHECKLIST
over de ideale post
op linkedin

Exclusief trainingsmateriaal
Ter waarde van €27,50

Onze Checklist hoort bij een reeks Personal Branding tips