Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

Maar 5% ziet jouw bericht 🤓

“Dat valt even tegen hé. Je hebt verschrikkelijk hard gewerkt aan je nieuwe bericht en je krijgt ‘maar’ 5 reacties en een paar likes. Wat nu?

Nou, direct reageren! De eerste minuten dat jouw bericht online staat, moet je ervoor zorgen dat je engagement en interactie zo hoog mogelijk is. Reageer op reacties en lok uit tot nog een antwoord.

Tippie tussendoor: Reageer ook eens inhoudelijk op een ander, dan zullen zij ook eerder geneigd zijn om op jou te reageren. ????????

Zodra je post goed scoort in de eerste minuten dat hij gepost is, word je bericht aan een grotere groep getoond. 

Snel reageren is sowieso de norm geworden, dus wees je ervan bewust dat je werk er nog niet op zit na het posten van een bericht.

Tippie van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Roel

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips