blog

Deel heel jouw privéleven op LinkedIn 🐈

We zien LinkedIn de afgelopen maanden vol stromen met persoonlijke berichten. Berichten die vooral te maken hebben met de auteur en minder met zakelijke successen. Wat vinden we daarvan?

De “Mijn zoon is afgestudeerd… met een 9.8 gemiddeld.” of “Mijn snorkelervaring van 12 jaar geleden bracht mij een levensles.” Allemaal berichten die gericht zijn op emotie en ervaringen. Het is wat ons betreft niet zo gek dat juist dit de berichten zijn die het goed doen.

Maar laten we wel onderscheid maken tussen privé en persoonlijk. Privé is het verhaal over jouw kat die zo onwijs snoezig kijkt wanneer jij een foto probeert te maken. Eerlijk? Nobody cares. Persoonlijk is jouw visie, ervaring en kennis in een zakelijke situatie. LinkedIn is een zakelijk platform, daar zitten we niet te wachten op een kattenvideo, maar een beetje persoonlijker dan het delen van een financieel succes mag wel.

Slimmigheid van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit artikel

Slimmigheid van Roel

Deel dit artikel

Deel dit artikel

Gratis inspiratiesessie t.w.v. €240

Door-de-bomen-het-bos-weer-zien-koffietje
met Roel of Elwin

Wij zorgen voor een koekie

Blog

INTERESSANTE ARTIKELEN VAN ALLE HELDEN

Was dit artikel interessant? Dan is het zeker de moeite waard om ook artikelen te lezen van andere helden.