Roel Willemse - Heldentalk

LinkedIn kost een hoop tijd. En als je post het dan ook nog eens niet goed doet, waar doe je het dan nog voor?  Wat ons betreft hoeft dat niet. Pik tijdens de Heldentalk onze tips mee en schrijf vanaf nu alleen nog maar sterke berichten op LinkedIn!

Blijf op de hoogte

HELDENTALK UPDATE

Blijf op de hoogte van evenementen zoals de Heldentalk

Wat anderen over de Heldentalk zeggen...

Simon Droog

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Sinds een paar jaar focus ik me voornamelijk op LinkedIn als het gaat om social media voor mijn bedrijf. Hier zitten veel van mijn contacten en hier bouw ik nieuwe relaties op. Ik ben er dagelijks te vinden en besteed er wekelijks ongeveer een halve dag van mijn tijd aan. Toch haal ik er niet helemaal uit wat er in zit. En dat frustreert me.

Via via kwam ik in contact met Roel Willemse van Virtuele Helden. Ze delen via hun #Heldentalk wekelijks op een leuke, interactieve manier hun kennis over LinkedIn en boden me een 1-op-1 sessie aan.

Ze hebben naar mijn profiel gekeken en daar feedback op gegeven. We hebben content pillars opgesteld waar ik over kan posten. En ik heb praktische tips gekregen om mijn posts interessanter te maken voor mijn netwerk. Ik moet nog veel implementeren van wat we besproken hebben, maar ik zie gelijk al verbetering.

Echt een aanrader!

Simon Droog
Merkstrateeg – SD Brand Identity Design

Jettie Peters

Met veel interesse en enthousiasme heb ik inmiddels twee keer de HELDENTALK mogen bijwonen en er volgen de komende weken nog een paar. Roel maakt je op een down to earth en HELDere manier duidelijk hoe je op de juiste manier zichtbaar bent en content deelt op LinkedIn. Dit alles gepaard met een creatieve blik, humor en respect.

Jettie Peters
Chief Happiness Officer – HAPPY Professionals

Als je materie zo plat kunt slaan dat elke leek het begrijpt, dan ben je wat mij betreft een vakman. Roel is zo iemand. Met een nodige dosis humor legt hij precies de vinger op de zere plek. Ik houd ontzettend van directe communicatie die erop gericht is om vooruit te komen. Roel doet dat met een hele eigen stijl en brengt energie met zich mee. Iemand die de boel in beweging krijgt en snapt hoe ondernemerschap werkt.

Henny Vegter
Commerciële creatieveling – BMC