Virtuele Helden
WordPress plugin development

WordPress plugin development op maat

Met ruim een miljoen wordpress plugins is bijna alles beschikbaar. Toch zijn er situaties te bedenken dat juist de plugin die jouw website nodig heeft niet beschikbaar is. Speciaal hiervoor hebben wij een team aan experts op het gebied van WordPress plugin developement. Wij realiseren dan de plugin die jij nodig hebt om jouw website te voorzien van de juiste tools.

Wat is een WordPress Plugin

Een van de grote voordelen van WordPress is dat je heel snel nieuwe functies kan toevoegen aan je WordPress website. Dit kunnen bijvoorbeeld extra’s zijn die het beheren van de website gemakkelijker maken of plugins die extra mogelijkheden toe voegen voor de bezoekers van je website.

Omdat wensen hierin vrij specifiek kunnen zijn, is het mogelijk om maatwerk WordPress plugins te maken. De mogelijkheden hierin zijn vrijwel onbeperkt.

WordPress Specialist

Het maken van een WordPress website is relatief eenvoudig. Toch kan het je veel tijd schelen wanneer wij vanaf het begin met je mee kunnen denken in de ontwikkeling.

Als ervaren WordPress specialist kunnen wij adviseren, meehelpen in de ontwikkeling en het gebruik van Worpress plugins, templates en webshops.