Virtuele Helden
WordPress cursus

WordPress cursus op maat

Ben jij de gelukkige eigenaar van een WordPress website, of deze nu door ons is gemaakt of door een ander internetbureau en wil jij deze zelf beheren. Zonder goede basiskennis kan dit lastig zijn en zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

Bij iedere website die onze showroom verlaat, geven wij een uitgebreide cursus. Hierin leggen wij uit hoe en waar jij de website kan beheren.

Is jouw website niet door ons gemaakt, maar is uitleg noodzakelijk, dan kan je alsnog bij ons terecht. Wij maken dan een complete cursus die specifiek is toegespitst op jouw website. In de basiscursus behandelen wij alle belangrijke die onderdelen noodzakelijk zijn om een WordPress Website te maken. Daarnaast geven wij je voldoende ruimte om vragen te stellen die specifiek gaan over jouw website en wensen. Het komt er dus op neer dat je uiteindelijk met een werkende website naar huis gaat. Eén die jij zelf samen met ons hebt gemaakt!

Ook voor het onderhoud van je website kan je bij ons terecht.

Uitgebreide WordPress cursus

Wij weten alles van WordPress en houden niks geheim. Wil jij alles van WordPress te weten komen, dan is een uitgebreide cursus op misschien iets voor jou.

Hierin behandelen wij alle belangrijke elementen die jij nodig hebt om zelf een website te maken met het WordPress CMS. In deze cursus zullen wij alle facetten van WordPress behandelen. Zo leren wij je graag hoe je een website opzet, maar ook hoe je deze het beste kan onderhouden en hoe jij de styling aan de website geeft die jouw website uniek maakt.