Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. 👍🏻

Pak je plekkie

Stop met phubben! Leg je telefoon weg

Jouw verslaving heeft een naam!

Iedereen doet het van tijd tot tijd en heel eerlijk, het gaat ook niet vanzelf weg. Het heeft zelfs een naam, die maar weinigen kennen! ????

PHUBBING

In gezelschap ongepast op je telefoon zitten. Je pakt hem even om je agenda te checken en voor je het weet raak je verstrikt in alle SUPERBELANGRIJKE informatie op je telefoon. Je zit weer te phubben!

Onze devices zijn ingericht op het verslavende aspect. Alle openstaande meldingen, het mogelijk missen van een berichtje, het zorgt er allemaal voor dat we toch even snel willen kijken en dan binnen no-time verdwaald zijn in het digitale doolhof. Wil je graag dat iemand tijdens een etentje of bijvoorbeeld in de auto zijn telefoon weg legt, benoem dan de verslaving. De bewustwording is vaak al genoeg om iemand de telefoon te doen neerleggen.

Tippie van Jeffrey

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Jeffrey

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips