Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

Stop met phubben! Leg je telefoon weg

Jouw verslaving heeft een naam!

Iedereen doet het van tijd tot tijd en heel eerlijk, het gaat ook niet vanzelf weg. Het heeft zelfs een naam, die maar weinigen kennen! ????

PHUBBING

In gezelschap ongepast op je telefoon zitten. Je pakt hem even om je agenda te checken en voor je het weet raak je verstrikt in alle SUPERBELANGRIJKE informatie op je telefoon. Je zit weer te phubben!

Onze devices zijn ingericht op het verslavende aspect. Alle openstaande meldingen, het mogelijk missen van een berichtje, het zorgt er allemaal voor dat we toch even snel willen kijken en dan binnen no-time verdwaald zijn in het digitale doolhof. Wil je graag dat iemand tijdens een etentje of bijvoorbeeld in de auto zijn telefoon weg legt, benoem dan de verslaving. De bewustwording is vaak al genoeg om iemand de telefoon te doen neerleggen.

Tippie van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Roel

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips