Gratis Heldentalk

Heldentalk
Wekelijks Tippies
over LinkedIn

Kost niks en kan gewoon vanuit je luie stoel!

Lotte en Roel geven elke woensdag de Heldentalk. Met iedere week een andere verdieping, dus daar moet je bij zijn! Het is elke week erg druk, dus meld je op tijd aan. 👍🏻

Pak je plekkie

Linkeding hashtag? Doe er maar 3 of 4

Het gebruik van een LinkedIn hashtag is essentieel voor een mooi bereik buiten je eigen netwerk met je berichten. Uit recent onderzoek is gebleken dat 3 tot 4 hashtags het meeste effect hebben op LinkedIn. Hierbij is het wel van belang dat je iedere keer een andere hashtag kiest die bij het LinkedIn bericht past. Dus niet telkens dezelfde 3-4 hashtags op LinkedIn gebruiken. Ik kies altijd voor drie hashtags met een variërend bereik. Dus een LinkedIn hashtag met klein bereik, gemiddeld bereik en groot bereik. 

Waarom hashtags op LinkedIn toevoegen, Lot? Nou, dat zal ik je vertellen. Sinds een tijdje kun je op LinkedIn zoeken op hashtags en ze zelfs volgen. Als jouw doelgroep de hashtag #onlinemarketing volgt en jij plaatst berichten met deze hashtag, vergroot je de kans dat zij dit bericht te zien krijgen en je bereik pakt buiten je eigen netwerk. 

In onze LinkedIn Training vertellen we je ook dat je op LinkedIn kunt zoeken op een hashtag, hierbij zie je hoeveel berichten met deze hashtag geplaatst zijn.

Hashtags vind je op Linkedin in de bovenste balk

Zo weet je dus hoe groot het bereik op de hashtag is op LinkedIn. Een kleinere hashtag heeft minder bereik, maar een grotere kans om hierin gezien te worden. Neem nooit een LinkedIn hashtag zonder volgers!

Tippie van Lotte

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Lotte

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips