Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

Linkeding hashtag? Doe er maar 3 of 4

Het gebruik van een LinkedIn hashtag is essentieel voor een mooi bereik buiten je eigen netwerk met je berichten. Uit recent onderzoek is gebleken dat 3 tot 4 hashtags het meeste effect hebben op LinkedIn. Hierbij is het wel van belang dat je iedere keer een andere hashtag kiest die bij het LinkedIn bericht past. Dus niet telkens dezelfde 3-4 hashtags op LinkedIn gebruiken. Ik kies altijd voor drie hashtags met een variërend bereik. Dus een LinkedIn hashtag met klein bereik, gemiddeld bereik en groot bereik. 

Waarom hashtags op LinkedIn toevoegen, Lot? Nou, dat zal ik je vertellen. Sinds een tijdje kun je op LinkedIn zoeken op hashtags en ze zelfs volgen. Als jouw doelgroep de hashtag #onlinemarketing volgt en jij plaatst berichten met deze hashtag, vergroot je de kans dat zij dit bericht te zien krijgen en je bereik pakt buiten je eigen netwerk. 

In onze LinkedIn Training vertellen we je ook dat je op LinkedIn kunt zoeken op een hashtag, hierbij zie je hoeveel berichten met deze hashtag geplaatst zijn.

Hashtags vind je op Linkedin in de bovenste balk

Zo weet je dus hoe groot het bereik op de hashtag is op LinkedIn. Een kleinere hashtag heeft minder bereik, maar een grotere kans om hierin gezien te worden. Neem nooit een LinkedIn hashtag zonder volgers!

Tippie van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit tippie

Slimmigheid van Roel

Deel dit tippie

Deel dit tippie

LinkedIn strategie

Download gratis het eboekie: In 57 minuten per week, succes op linkedin.

Ter waarde van €27,50

Dit boekie is onderdeel van een reeks LinkedIn tips