Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

blog

Veren in de reet strategie 🍑

Op LinkedIn lijkt een groot gedeelte van de gebruikers bewust of onbewust eenzelfde strategie te delen. Dat is de ‘Veren-In-De-Reet-Strategie’. Ja je ken hem vast wel. 

Deze strategie kenmerkt zich door de enorme borstklopperij, heldhaftigheid en mate van succes. Het is heerlijk als je leven echt alleen zou bestaan uit de dingen waar je extreem goed in bent. Maar dat bestaat het niet. Bij niemand. Ook niet bij de peeps waarbij de veren het relaxt kunnen zitten belemmeren. 

Laat jezelf op LinkedIn zien zoals je bent, echt bent. Dus ook de momenten waarop je faalde, geen magische oplossing had, eigenschappen die nog ontwikkeld moeten worden. Dat maakt je menselijk. Dat maakt jou fijn om te volgen.

Slimmigheid van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit artikel

Slimmigheid van Roel

Deel dit artikel

Deel dit artikel

Gratis inspiratiesessie t.w.v. €160

Door-de-bomen-het-bos-weer-zien-koffietje
met Roel of Elwin

Wij zorgen voor een koekie

Blog

INTERESSANTE ARTIKELEN VAN ALLE HELDEN

Was dit artikel interessant? Dan is het zeker de moeite waard om ook artikelen te lezen van andere helden.