Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

Vacature

Personal
Branding
trainer

Word jij onze nieuwe held?

Personal Branding Trainer

ben jij onze nieuwe held?

Personal Branding, dat is een hippe term, maar wat betekent het nou echt? Door middel van personal branding zetten wij personen als merk in de markt. Bedenk maar eens met wie je meer kan verbinden, met een bedrijf of een persoon? Juist, met een persoon. De persoon werkt aan zijn professionele netwerk en het bedrijf verkrijgt zichtbaarheid (en leads), een mooie win-win.

Er zijn tegenwoordig meer LinkedIn trainers dan jij kan tellen. Het lijkt wel een hype, een hype waar wij niet aan mee doen. Wij focussen ons echt op Personal Branding, een strategie die platform onafhankelijk is. Personal Branding is relatief nieuw en staat nog in de kinderschoenen, maar met onze eigen methodes en modellen zorgen we voor een effectieve en duurzame strategie. En trouwens… het is dé marketing trend van 2021. 

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Als aanvulling op ons team is assertiviteit en leergierigheid een must. Social media is altijd in beweging, daarom kun je niet teren op jouw kennis van 5 jaar geleden. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je!

WAAR KOM JE TERECHT?

Je komt te werken in een klein team. In een modern kantoor, waar we niet vies zijn van een potje tafeltennis. Ons werk is mensenwerk, daarom staan we veel in contact met onze klanten. We komen veel over de vloer bij andere bedrijven, waar we trainingen geven voor groepen in uiteenlopende branches. Van Breda tot Utrecht en van Rotterdam tot Bali, we komen overal (al dan niet digitaal 😉).
Met onze Rotterdamse aanpak staat ‘niet lullen, maar poetsen’ hoog in het vaandel, maar wel altijd met een grote dosis humor. In onze nieuwe held zoeken we iemand die: het podium durft te pakken, spannende uitdagingen niet uit de weg gaat en continu in ontwikkeling blijft.

JIJ:

 • HBO denk -en werkniveau;
 • Ervaring in het trainersvak voor groepen;
 • Een intrinsieke interesse in sociale media;
 • Kan lekkere teksten schrijven;
 • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels kunnen spreken worden we heel blij van;
 • Iemand die thuis is in het ontwikkelen van concepten;
 • In staat eigen klanten te beheren.

WIJ:

 • Een open cultuur;
 • Klein, gezellig, team;
 • Een goed salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een laptop van de zaak;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Tafeltennis(lessen).

Als je nou bij ons wilt solliciteren, wat we sowieso supertof vinden, dan kun je d.m.v. een video echt laten zien wie jij bent. Dus dikke tip, video wordt gewaardeerd. Niks fancy, gewoon vanuit het vuistje is prima! 

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN?

We willen snel met je aan de slag, dus we snappen dat jij ook niet langer wilt wachten! Zet die eerste stap en laten we elkaar leren kennen.

Deel vacature

Solliciteer direct