LinkedIn training

Professioneel
profiel op
LinkedIn

2 uur

lesmateriaal

Direct starten

binnen 5 minuten

Praktisch

Direct toepasbaar

Opvallen op linkedin

Waarom is Linkedin
zo'n goed idee?

LinkedIn is het grootste zakelijk social media platform van Nederland. Met ruim 7,9 miljoen leden, waarvan 771.000 actieve dagelijkse gebruikers, groeide het platform afgelopen jaar met 13% in gebruikers. Dit zegt al veel over de mogelijke kansen van het platform. We zien ook dat de meeste gebruikers van LinkedIn met een zakelijke mindset op het platform actief zijn. Dit is anders dan op Facebook en Instagram. 

Het aantal B2B leads is op geen ander platform zo hoog als op LinkedIn. Ook zien we dat de meeste websitebezoeken vanuit social media naar bedrijfswebsites vanuit LinkedIn komt. Daarbij zijn de persoonlijke profielen het meest interessant. LinkedIn is een netwerktool en geen verkooptool, daarom zien we dat de persoonlijke profielen meer resultaat halen dan bedrijfsprofielen.

Ga vandaag
Van start

Ga vandaag van start

Sander Nelemans
Sander Nelemans
Groupe OPEN
Lees verder
Virtuele Helden biedt een heldhaftige inkijk in de wereld van LinkedIn. Hoe maak je zo effectief mogelijk gebruik van dit platform om jezelf op een persoonlijke manier te presenteren in de zakelijke wereld. De cursus geeft je alle middelen en inzichten in handen om een vliegende start te maken én een voorsprong op te doen. Een heldhaftige voorsprong door praktisch toepasbare kennis.
Edgar Willemse
Edgar Willemse
Van de Water Print & Sign
Lees verder
Deze e-learning van Virtuele Helden gaf mij de mogelijkheid om mijn profiel professioneel te updaten. In eigen snelheid/tempo door de cursus heen op de momenten dat het mij goed uitkwam. Mijn profiel staat nu op gevorderd, dus de volgende stap naar 'zeer deskundig' wordt de volgende uitdaging. Een aanrader voor iedereen die verder wil groeien met LinkedIn.
Previous
Next

Wat kun je verwachten?

Overzicht van de lessen

De training bestaat uit 3 grote hoofdstukken die in hapklare lessen wordt aangeboden. 

Hoofdstuk 1

Persoonlijkheid

Het eerste hoofdstuk staat in het teken van de persoonlijkheid op jouw profiel. Spring eruit met jouw profiel, jouw netwerk zal het waarderen!

Hoofdstuk 2

Achter de schermen

Er zijn een hoop instellingen waar je aan kunt sleutelen op LinkedIn. Maar welke dragen nu echt bij aan jouw zichtbaarheid en vindbaarheid? Samen doorlopen we de waardevolle instellingen.

Hoofdstuk 3

Sociale bewijskracht

Sociale bewijskracht kennen we allemaal in de vorm van reviews op Google of testimonials op jouw website. Het is namelijk zeer waardevol om te laten zien wat een ander van jou vindt. Zo werkt dat ook op LinkedIn.

LinkedIn op persoonlijke profielen

Na deze training:

Na het volgen van deze training weet je zeker dat jijzelf en alle collega’s representatief zichtbaar zijn op LinkedIn. Dit heeft een positief effect op ieders eigen profiel én op dat van het bedrijf. De vindbaarheid binnen en buiten LinkedIn is verbeterd. De basis is goed gezet om vanuit hier nóg meer uit LinkedIn te halen.

Video afspelen

Ga vandaag aan de slag

Hoe ga jij opvallen in je netwerk?

Of ga je liever met collega’s aan de slag?

Praktische info

Eenmalige investering

Het individu telt

persoonlijke profielen

De persoonlijke profielen op LinkedIn worden nog vaak gebruikt als online CV’s. Dat is ook niet zo gek, tot een aantal jaar geleden was dat ook de voornaamste functie van LinkedIn. Maar de kansen voor persoonlijke profielen zijn enorm gegroeid. Doordat LinkedIn persoonlijke profielen hoger waardeert dan bedrijfsprofielen zien we dat er met persoonlijke profielen mooie resultaten behaald kunnen worden. Ja, juist voor het bedrijf.

Daarnaast is het in deze digitale tijd van groot belang dat alle medewerkers zich representatief uiten online. Hebben alle collega’s nu een andere omslagfoto? Dat is zonde. Door universeel een aantal elementen toe te voegen aan de profielen wordt er direct een link gelegd met het bedrijf. 

Ook is het van belang om jouw profiel te optimaliseren. Zo zorg je voor de meeste zichtbaarheid en vindbaarheid van de persoonlijke profielen en daarmee ook het bedrijfsprofiel.

Ga vandaag aan de slag

Hoe ga jij opvallen in je netwerk?

Of ga je liever met collega’s aan de slag?

Samen met collega’s

Linkedin Training

Samen met je collega’s kun je écht impact maken op bijvoorbeeld LinkedIn. Neem even contact op als je de e-learning met meerdere mensen wilt afnemen of als je meer de diepte in wilt gaan met ons in-company traject.

“Ik ben heel enthousiast over Personal Branding en we willen iedere professional in Nederland laten inzien wat dit voor hem of haar kan betekenen. Met onze samenwerking, kunnen we daar nog lang mee door gaan!”

– Lotte de Man –