Virtuele Helden
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, je website kan niet zonder!

Ben jij blij met jouw website? Laat dat dan aan iedereen zien door zoekmachine optimalisatie. Hiermee bedoelen we eigenlijk aan iedereen die niet verder kijkt dan de eerste pagina van zoekmachines zoals Google, want daar hoor jij te staan als je echt blij bent.

Wist je dat 70% van iedere zoekopdracht niet verder komt dan de eerste pagina komt van Google? Zo zijn er nog wel meer redenen te bedenken waarom zoekmachine optimalisatie een belangrijke factor is om jouw concurrentie te verslaan.

Waar zoeken jouw potentiële klanten naar? Hoe maak ik de informatie die Google laat zien aantrekkelijker? Deze vragen kunnen wij voor je beantwoorden. Als dat alles is om een goed vindbare website te maken, dan zou iedereen het kunnen en zou iedereen bovenaan de zoekresultaten staan.

Scoor op de juiste zoekwoorden met zoekmachine optimalisatie!

Wanneer je zoekmachine optimalisatie gaat inzetten is het voor Google het belangrijkte om een goed en uitgebreid zoekwoordenonderzoek (keyword research) uit te voeren. Dit helpt je bij het schrijven en optimaliseren van  vaste teksten, titels en berichten. Daarnaast kan je met een zoekwoordenrapport ook direct een Google Adwords campagne starten.

Als laatste is het van groot belang dat jouw website gevonden wordt, waar de beoogde doelgroep ook daadwerkelijk op zoekt. Dat zijn de bezoekers die je wilt bereiken!

Wat vindt Google van jouw website?

Naast het optimaliseren van de tekst op de website, zijn er nog meer factoren belangrijk om die topposities in Google te veroveren. Bezoekers zien de tekst en plaatjes op de website, maar Google ziet veel meer dan dat. Wil jij net dat beetje beter zijn dan je concurrenten? Laat ons jou dan helpen.

Hoe kan Milk & Media helpen bij zoekmachine optimalisatie?

Samen hebben we een uitgebreide SEO expertise om jouw website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Hoe snel wil jij in de top 3 van zoekmachines staan? Wat verstaan wij onder zoekmachine optimalisatie?

 • Uitgebreide SEO analyse:
  • Zoekwoorden-onderzoek
  • Technische analyse
  • Concurrentieonderzoek
 • Content optimalisatie en advies
 • Linkbuilding
 • On-page optimalisatie
 • Off-page optimalisatie
 • Consultancy

Uiteraard is er nog veel meer waar wij mee kunnen helpen. Stapsgewijs werken wij naar een goed geoptimaliseerde website toe.