Virtuele Helden
Online marketing

Online marketing op maat

Je kan er niet omheen. Ruim 90 procent van de Nederlanders is dagelijks online actief en met ruim 1000 online contactmomenten per dag  is het van belang dat jouw website daar een van is. Een goede online marketing strategie is essentieel en om je (online) bedrijfsdoelstellingen te halen.

De eerste online indruk is van levensbelang voor de rest van de customer journey.

 

Wat is nu eigenlijk de beste online marketing strategie voor jouw doelgroep?

Laten we eerst eens beginnen met het goed vindbaar maken van jouw website, want een website die gevonden wordt is hetzelfde als neon reclame waarvan de verlichting kapot is!

Naast het optimaliseren voor zoekmachines zoals Google, zijn er nog genoeg andere marketingtools welke ingezet kunnen worden. Zo kan je denken aan e-mailmarketing, contentmarketing, social media marketing of bijvoorbeeld online adverteren (SEA).

Al deze vormen van online marketing hebben hetzelfde doel, namelijk meer bezoekers, betrokkenheid en conversie van jouw online bedrijf creëren.

 

De voordelen van online marketing

Ten opzichte van traditionele marketing kent online marketing veel voordelen.

  • Online marketing is relatief goedkoop.
  • Alle wat je doet is meetbaar, zowel online campagnes, bezoekersaantallen en conversies.
  • Selecteren van je doelgroep is gemakkelijker dan ooit.
  • Je hebt volledige inzicht in het online gedrag van bezoekers op je website.

Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen van online marketing die jouw online business kunnen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van klantreacties op de website, deze creëren vertrouwen. Bezoekers die voor het eerst op jouw website terecht komen krijgen zo een positieve indruk en vertrouwen is conversiefactor nummer 1.

 

Meer online rendement behalen

Blijven de prestaties van jouw website achter bij de doelstellingen? Laat ons dan eens met je meekijken en samen met onze expertise leggen wij de pijnpunten bloot. Wie weet ga jij dan eindelijk meer rendement halen uit jouw online business.