WIL JIJ SNEL RESULTAAT MET ONLINE MARKETING?

CONSTANTE GROEI PROGRAMMA: JOUW ON DEMAND MARKETING TEAM

  • Super snel resultaat door online marketing
  • Advertising, Social Media & Online Branding
  • Samen werken aan jouw bedrijfsdoelen
  • Per maand opzegbaar, je zit nergens aan vast
  • Ontvang onze gratis marketingscan!

MARKETING ON DEMAND

Een compleet marketingteam voor de prijs van één vaste medewerker. Dat is de kern van het Constante Groei Programma. Designers, programmeurs, marketeers, webstrategen en projectmanagers staan dagelijks klaar voor jouw bedrijf. Per maand af te stemmen op jullie wensen 

ONTVANG JOUW GRATIS MARKETINGSCAN

Wij helpen jou graag met het scannen van jouw online marketing activiteiten. Waar sta je? Wat gaat goed en wat kan beter? Door dit in kaart te brengen wordt duidelijk waar mogelijke kansen liggen. 

Na de scan weet jij hoe jij scoort op de meest belangrijke pilaren voor online succes. Met de directe tips voor verbetering en online doelgroep onderzoek helpt Virtuele Helden jou in de wereld van online marketing.

KIES JOUW PAKKET

Binnen het Constante Groei Programma zijn er vier verschillende pakketten. De verschillende pakketten zijn allemaal gericht op het behalen van resultaten. Wat dit resultaat is, dat verschilt per pakket. 

Om deze resultaten te kunnen behalen, wil jouw on demand marketingteam zich graag drie maanden bewijzen. Na drie maanden kan Virtuele Helden ervoor zorgen dat jouw investering rendement zal opleveren. 

Door de mogelijkheid tot variatie tussen pakketten heb jij volledig in de hand wanneer je welke investering doet. 

JOUW ONLINE SUCCES BEGINT NU, VANUIT DE STOEL WAARIN JE ZIT.

Je hoeft niets zelf meer te doen. Door middel van een workshop bepalen wij samen met jullie de doelstellingen, die we gaan behalen. Daarna gaan wij aan de slag en krijg je wekelijks of maandelijks de behaalde resultaten in een mooi rapport. Het is zo makkelijk als het klinkt, we beloven dat je dit geweldig gaat vinden. Zo niet? Dan kun je maandelijks opzeggen. Je zit nergens aan vast, dus waarom zou je het niet proberen?

DE VISIE VAN VIRTUELE HELDEN

Wij geloven dat marketing leuk moet zijn, maar ook zeker strategisch en geoptimaliseerd voor succes. Wij meten, monitoren en optimaliseren continu. Daarbij zijn wij altijd up-to-date van de laatste trends in de wereld van online marketing.

Wij geloven niet in zomaar een advertentietje plaatsen of zomaar een Facebook post schrijven. Wij geloven in een samenhangende strategie, waarbij we gebruik maken van de meest relevante online pilaren voor het behalen van online succes. Allemaal gebalanceerd op basis van de samen met jou gestelde bedrijfsdoelen. Want ieder bedrijfsdoel, benodigt een andere strategie.

Hierbij nemen wij de volgende expertises op ons: Google AdWords (SEA), Social Media content creatie & advertising (o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube), remarketing, website optimalisatie, sales copywriting, e-mail marketing, marketing automation, zoekmachine optimalisatie (SEO), storytelling, customer journey analyse, community management, social listening, video marketing, PR advies en influencer marketing.  

En dat allemaal voor de prijs van één fulltime medewerker! Hoe dat kan? Dat leggen wij jou graag uit tijdens een bakkie koffie!

 

HOE WERKT HET?

Wanneer je met ons het avontuur aangaat, beginnen wij met het scannen van jouw online marketing activiteiten. Dit marketing rapport krijg je sowieso helemaal gratis van ons, zodat je ons kunt leren kennen, zonder dat je ergens aan vast zit. (En hier zitten direct de eerste gratis tips bij, dus hier heeft jouw bedrijf altijd wat aan!) 

Op basis hiervan kunnen wij een gedegen plan van aanpak maken. Uiteraard hebben wij informatie over jouw bedrijf en doelgroep nodig, om het plan te concretiseren. Hiervoor zullen wij met jou en jouw bedrijf een workshop en een kick-off plannen. 

Op basis van de dan volledige informatie, maken wij een gebalanceerde marketing- en activiteitenkalender, waarin wij o.a. de volgende gebieden voor jou gaan aanpakken: 

Search Engine Advertising (SEA) Via advertenties op Google behalen wij de eerste snelle resultaten voor jouw bedrijf. 

Storytelling Consistentie in het vertellen van jouw verhaal op het internet.

Website optimalisatie Het maken van landingspagina's, slimme Call-to-Actions, A-B testing, etc. Wij doen het!

Social Advertising Target jouw ideale klant op sociale platformen als Facebook en Instagram.

Social Media content creatie Om bij jouw klanten top-of-mind te blijven, zetten we een slimme content strategie in.

Sales Funnels & E-mail marketing Het opzetten van de juiste sales- en marketingflow voor het optimaliseren van jouw resultaten.

KLAAR VOOR ONLINE SUCCES? 

BEGIN VANDAAG.

  • Marketing on demand voor jouw bedrijf
  • Altijd gericht op het behalen van jouw doelen
  • Een heel marketingteam voor de prijs van 1 FTE
  • Krijg ALTIJD de Marketing Scan gratis!