Open vacature

Vacature: Personal Branding Trainer

Kom jij ons heldenteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een jonge spraakzame enthousiasteling. Vol met passie en bevlogenheid ben jij bereid iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij onuitputtelijke interesse in social media en ervaring in het spreken voor groepen? Dan doen we graag een bakkie met je! ☕️

Bekijk de vacature

blog

Houdt nog even vol… 🧗

Mocht je aan het twijfelen zijn. Mocht je op het punt staan om op te geven. Mocht je denken dat het toch niks voor jou is. Dan willen we zeggen: Houdt nog even vol. 

LinkedIn, maar eigenlijk alle social media, zijn lange termijn strategieën. Grote resultaten behalen na 2 maanden actief zijn is echt een unicum. Probeer te realiseren dat het echt 4,5 of 6 maanden nodig heeft voordat jouw doelgroep jou herkent, weet wat je te bieden hebt en dan interesse heeft ontwikkelt voor jouw product/dienst.

Dus stond je nu op het punt om LinkedIn van je telefoon te gooien, je profiel definitief te verwijderen en verder te gaan op het geliefde Facebook? Stop. Laat ons je motivatie weer terug vinden, gewoon door even te bellen. Wij weten zeker dat succes op de loer ligt. 

Slimmigheid van Roel

Wil jij écht opvallen in je netwerk?

Ga je zelf aan de slag met LinkedIn? Of wil je juist samen met collega's een front vormen in jullie netwerk? Dat juichen we alleen maar toe!

Deel dit artikel

Slimmigheid van Roel

Deel dit artikel

Deel dit artikel

Gratis inspiratiesessie t.w.v. €160

Door-de-bomen-het-bos-weer-zien-koffietje
met Roel of Elwin

Wij zorgen voor een koekie

Blog

INTERESSANTE ARTIKELEN VAN ALLE HELDEN

Was dit artikel interessant? Dan is het zeker de moeite waard om ook artikelen te lezen van andere helden.